Salam Maal Hijrah

Hola hola hola.. :)
Lama tak menulis kat sini
Ngah bosan sebenarnya
Ni pun baru lik kenduri kawen si Nurul n Syuaib kat Keramat Mall

Sempena Maal Hijrah ni,
Aku harap kehidupan aku akan lebih baik,
Mendapat keberkatan sepanjang tahun

Nak mengubah hidup ke arah yg lebih baik
Mungkin dah tiba masanya utk aku mencari rezeki kat tpt lain
Cemburu dengar sana sini dpt bonus
Kampeni aku tu dpt extra rm500 tu pun dah kira syukur banyak dah
Td dengar citer org yg keje Perodua dpt bonus 6.5 gaji
Byk kan.. Jeles weh..

Ok, nak tido kejap..
Kalau tak leh tido kang, insyaAllah ada lg entry menyusul..

Daaaaaaa..



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, November 15, 2012

1 Comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)